HOFF Matglede Pommes noisettes


Delikate små potetkuler, lett krydret og fritert i solsikkeolje. De er er enkle å tilberede, og setter en spiss på alle middager som inneholder stekt kjøtt, fisk eller fugl. HOFF Pommes Noisettes er uten egg, melk og gluten.


Bruksmåte
HOFF Pommes Noisettes har en smak og en konsistens, som er en sikker vinner både hos voksne og barn. Prøv dem gjerne til reisdyrstek med stekte plommer og bakte rødbeter som tilbehør.
Grillet eller stekt kyllingfilet, Pommes Noisettes og en grønn salat med asparges og bringebær smaker også herlig en dag man vil unne seg "det lille ekstra".


Tilberedning
Tilberedes direkte fra dypfryst tilstand.
I stekeovn (anbefales): Stekes ved 230°C i 15-20 minutter. Produktet blir best om det stekes i varmluftsovn. Spre noisettene utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen. Stekes i midten av ovnen til de er gyldenbrune. Vend gjerne noisettene under stekingen.
I frityrgryte: Friteres i 2-3 minutter ved 180°C, til de er gyldenbrune.
I stekepanne: stekes ved middels sterk varme i ca. 10 minutter.


Ingredienser
Poteter, solsikkeolje, potetflakes (potet, emulgator: E471, antioksidanter: E304, E330, E300 og E223-natriumbisulfitt), potetstivelse, rismel, dekstrose, salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, løk, sukker, krydder, fortykningsmiddel (E410).

Næringsinnhold pr 100g:
Energi: 684 kJ
Proteiner: 3 g
Karbohydrater: 21 g
Fett: 7 g

Allergener:

Sulfitt

Distribusjon
Meny, Ultra, Coop Mega, Coop Extra, Coop Prix, Coop Marked, Coop OBS, Smart Club, Rimi, ICA Supermarked