Pestomarinert biff med HOFF Røsti poteter



    Pestomarinert biff med HOFF Røsti poteter

    Ingredienser:
    4 biffer av ytrefilét, ca 200g hver
    5 ss pestosaus
    2 ss sitronsaft
    ca. 4 ss hakkede pinjekjerner

    Tilberedning:
    Bland pestosaus og sitronsaft i en plastpose. Legg biffene i posen, press ut luften og fordel marinaden rundt biffene. La biffene ligge i marinaden i 2-3 timer.
    Ta biffstykkene ut av posen, og vend de i finhakkede pinjekjerner. Stek biffene, gjerne på grill. Bruk god varme, og la de steke ca. 2-3 minutter på hver side.
    HOFF Røsti poteter stekes etter anvisning på pakken, eller grilles ca. 2 min. på hver side til de er sprø.

    Tips: Prøv også HOFF Røsti poteter til spekemat, hamburgere eller grillet laks
    Studentens potetpanne


    Stekt steinbitfilet med HOFF Opphøgde poteter


    Røstiburger med kylling


    Roastbiff med pommes noisettes og saus


    Potetsalat med vårløk og oljedressing


    Potetsalat med rømmedressing


    Potetsalat med bacon


    Pai med fløtegratinerte poteter


    Laksepai


    Marinerte potetbåter med svinekjøtt


    Mandelpotetstappe med ristede pinjekjerner


    Ovnsbakte potetbåter


    Dampede blåskjell med HOFF Opphøgde Potteter


    Gresk/ Italiensk salat med poteter


    Lunsj muffin's med potet


    Gratinert potetform à-la HOFF


    Omelett med potetbåter


    Sprø kyllingbryst Toscana m/HOFF Opphøgde Potteter, glatt


    Svinefilet med HOFF Potetbåter m/skall eller urter


    Kyllingklubber med HOFF Opphøgde Potteter


    Pestomarinert biff med HOFF Røsti poteter


    HOFF Gourmet frites med tzatziki-dip


    Kyllingklubber med HOFF Opphøgde Potteter


    Rett på grillen: Svinekoteletter med Røstipoteter


    Herlig høstmåltid - lammecarré med Rösti Rustique