HOFF Frityrolje


HOFF Frityrolje er en dobbeltfraksjonert lettflytende palmeolje spesielt beregnet for fritering. Oljen er meget slitesterk, og med sitt høye innhold av en-umettede fettsyrer tåler den høye temperaturer godt.Bruksmåte


Tilberedning
Rådene for fritering gjelder både frityrkoker, fonduegryte og kasserolle. 180oC er passende temperatur for fritering av de fleste matretter. Oljen holder denne temperaturen når en terning av lyst brød blir brun på ca. 1 minutt. For å unngå at temperaturen blir for lav, må du ikke fritere for mye mat på en gang. Ved bruk av fondue bør du første varme opp oljen på komfyren. .

Pommes frites:
Smaker best når den er fritert i kvalitetsolje. I butikkenes frysedisker finner du flere varianter fra HOFF med ulik form. Disse friteres fra frossen tilstand på 3-5 minutter.

Panering:
Kylling, fisk eller kokte grønnsaker rulles i hvetemel tilsatt salt og pepper. Deretter vendes maten i en blanding av vispet egg og strøkavring. Friteres til maten er sprø og gyllenbrun.

Innbaking:
Ved å dyppe maten i følgende deig kan du bake inn og fritere både kjøtt, fisk, kylling, skalldyr, blekksprut, løk, sopp, frukt og ost. Rør sammen 2 dl. hvetemel, 1/4 ts salt, 2 dl vann, 2 ss potetmel, 2 ss olje og 2 ts bakepulver til en jevn deig. La svelle 30 minutter. For dessert-retter tilsettes 1 ts sukker. Fritér til maten er gyllen og sprø.


Ingredienser


Næringsinnhold pr 100g:
Energi: 3800 kJ
Proteiner: 0 g
Karbohydrater: 0 g
Fett: 100 g

Allergener

Ingen

Distribusjon
Produktet selges hos RIMI, ICA Nær, ICA Maxi, ICA Supermarked, Meny, Centra og Ultra.