Omelett med potetbåter



    Omelett med potetbåter

    Ingredienser:
    4 porsjoner
    150 gr bacon
    1/2 rød paprika
    1/2 rød chili
    2 stk sjalottløk
    1 fedd hvitløk
    1 ts salt
    6 stk egg
    12 ss vann
    ca 400 gr HOFF Potetbåter m/skall.

      Tilberedning:
      Fres bacon i en jernpanne.
      Tilsett finhakket sjalottløk, hvitløk, paprika og chili. Fres alt sammen, og dra pannen av platen.
      Pisk egg, tilsett vann og salt. Hell eggeblandingen i pannen og legg potetbåtene på toppen.
      Settes i forvarmet stekeovn på 200°C i ca 15 min.
      (NB! Sjekk at du har en jernpanne m/håndtak som tåler å stå i stekeovn)

      Ved tilberedning i ildfast form:
      Etter å ha stekt bacon, sjalottløk, hvitløk, paprika og chili; ha dette over i en ildfast form. Fortsett deretter som beskrevet ovenfor. Strø over hakket gressløk og servér med en frisk salat.

      TIPS
      HOFF Pommes Chateau egner seg like godt i omeletten som HOFF Potetbåter m/skall.


      Studentens potetpanne


      Stekt steinbitfilet med HOFF Opphøgde poteter


      Røstiburger med kylling


      Roastbiff med pommes noisettes og saus


      Potetsalat med vårløk og oljedressing


      Potetsalat med rømmedressing


      Potetsalat med bacon


      Pai med fløtegratinerte poteter


      Laksepai


      Marinerte potetbåter med svinekjøtt


      Mandelpotetstappe med ristede pinjekjerner


      Ovnsbakte potetbåter


      Dampede blåskjell med HOFF Opphøgde Potteter


      Gresk/ Italiensk salat med poteter


      Lunsj muffin's med potet


      Gratinert potetform à-la HOFF


      Omelett med potetbåter


      Sprø kyllingbryst Toscana m/HOFF Opphøgde Potteter, glatt


      Svinefilet med HOFF Potetbåter m/skall eller urter


      Kyllingklubber med HOFF Opphøgde Potteter


      Pestomarinert biff med HOFF Røsti poteter


      HOFF Gourmet frites med tzatziki-dip


      Kyllingklubber med HOFF Opphøgde Potteter


      Rett på grillen: Svinekoteletter med Røstipoteter


      Herlig høstmåltid - lammecarré med Rösti Rustique