Lunsj muffin's med potet



    Lunsj muffin's med potet

    Ingredienser:
    ca. 12 store eller 20 små muffins
    70 gr Raspet gulrot
    100 gr Raspet potet (eller 20 gr potetmospulver)
    6,5 dl Hvetemel
    1,5 dl Sammalt hvete
    3 ts Bakepulver
    7 gr Salt
    100 gr Snittet purre
    1,5 ss Timian
    3 stk Egg
    2,5 dl Vann
    1/2 dl Olje
    1,5 dl Kefir ( ved bruk av granulat 2,5 dl kefir).

    Fyll:
    1 stk egg
    2 dl cottage cheese
    1/2 dl seterrømme
    50 gr raspet parmesan


      Tilberedning:
      Bland sammen de tørre ingrediensene i en stor bolle, og tilsett grønnsaker og timian. Pisk eggene godt, og visp inn vann, kefir og olje. Hvis du bruker potetgranulat i stedet for raspet potet, tilsett den i væsken og la det svelle 1 min. Lag en brønn i de tørre ingrediendesene og rør inn eggeblandingen. Fordél røren i store muffins former.

      Fyll:
      Pisk egg, og rør inn de andre ingrediensene. Lag en fordypning i bollen og tilsett fyllet med skje. Det gjør ingen ting om det "renner over". Stekes ved 180 °C i 40-50 min. Små muffins trenger mindre steketid, så følg med.

      TIPS
      Servér muffinsen med en salat og dressing. Passer til lunsj, smårett på kvelden eller til et enkelt vennelag.

      Sagokrem


      Lunsj muffin's med potet


      Butterpotet opp-ned


      Multe/akevittfromasj m/dessertsaus


      Festkake med svisker i akevitt


      Fiberkake delight


      Gulrot- og potetkake


      Påskekake


      Festfin kake med akevittfromasj


      Akevit-iskake


      Høye pannekaker