Mandelpotetstappe med ristede pinjekjerner



    Mandelpotetstappe med ristede pinjekjerner

    Ingredienser:
    4-6 porsjoner
    1,2 kg mandelpoteter
    2 dl fløte
    1 dl melk
    Salt og pepper
    1,5 dl olivenolje (benytt 1/3-del på toppen ved servering)
    50 gr ristede pinjekjerner (hvis ønskelig)

    Tilberedning:
    Skrell og kok mandelpotetene i vann til de er møre. Mos potetene med en mikser. Tilsett fløte, melk og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
    Ha olivenolje og pinjekjerner over mosen ved servering.

    TIPS
    Her kommer noen forslag til hvordan du kan smakstilsette din potetstappe:
    - hakkede soltørkede tomater
    - hvitløk og rosmarin
    - hvitløk, persille og olivenolje
    - sort oliven i skiver
    - purre
    - gressløk
    - bacon, løk og chili
    - hakket og stekt champignon

    Hvis du ikke vil lage din egen potetstappe, benytt gjerne potetmos fra pose.

    Studentens potetpanne


    Stekt steinbitfilet med HOFF Opphøgde poteter


    Røstiburger med kylling


    Roastbiff med pommes noisettes og saus


    Potetsalat med vårløk og oljedressing


    Potetsalat med rømmedressing


    Potetsalat med bacon


    Pai med fløtegratinerte poteter


    Laksepai


    Marinerte potetbåter med svinekjøtt


    Mandelpotetstappe med ristede pinjekjerner


    Ovnsbakte potetbåter


    Dampede blåskjell med HOFF Opphøgde Potteter


    Gresk/ Italiensk salat med poteter


    Lunsj muffin's med potet


    Gratinert potetform à-la HOFF


    Omelett med potetbåter


    Sprø kyllingbryst Toscana m/HOFF Opphøgde Potteter, glatt


    Svinefilet med HOFF Potetbåter m/skall eller urter


    Kyllingklubber med HOFF Opphøgde Potteter


    Pestomarinert biff med HOFF Røsti poteter


    HOFF Gourmet frites med tzatziki-dip


    Kyllingklubber med HOFF Opphøgde Potteter


    Rett på grillen: Svinekoteletter med Røstipoteter


    Herlig høstmåltid - lammecarré med Rösti Rustique